Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις επισκεπτών

Το Mylos – Villas προσφέρει τις υπηρεσίες μας αποκλειστικά βάσει των όρων και προϋποθέσεων.

 

1. Ασφάλιση

Η Ασφάλιση είναι απαραίτητη για τη δική σας προστασία και σας την συνιστούμε ανεπιφύλακτα για να είστε ασφαλισμένοι. Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε χωρίς επαρκή ασφάλιση διακοπών, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες που θα προκύψουν.

 

2. Αριθμός ατόμων

Τα ακίνητα διακοπών μπορούν να καταλαμβάνονται μόνο από τον αριθμό των ατόμων στην ταξιδιωτική εγγραφή. Σε περίπτωση φιλοξενίας μωρού παρέχεται κούνια.

 

3. Πρότυπα ιδιοκτησίας

Έχουμε επιλέξει και ελέγξει προσεκτικά όλους τους χώρους και προσπαθούμε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ενημερώστε μας αμέσως. Εάν δεν το κάνετε αυτό, δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη, καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία να διερευνήσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα. Παρόλο που θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, θα πρέπει να επιτραπεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν οι επισκευές από εξωτερικούς εργολάβους.

Αν και το Mylos – Villas επιθεωρεί και ελέγχει την εξοχική κατοικία πριν από κάθε άφιξη, ενδέχεται να εντοπιστεί κάποιο ελάττωμα, βλάβη ή ζημιά. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Mylos – Villas θα πρέπει να ενημερώνεται εγγράφως μέσω email στο Mylos – Villas εντός 24 ωρών μετά την άφιξή του.

Λάβετε υπόψη ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για διαλείπουσα αποτυχία δημόσιων προμηθειών ή υπηρεσιών κοινής ωφελείας, όπως νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα, στα οποία δεν έχουμε έλεγχο, ούτε σε συστήματα λυμάτων, υδραυλικά ή μηχανικό εξοπλισμό σε βίλες, αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κανονίσουμε άμεσες επισκευές όπου δυνατόν.

Αναπόφευκτα, τα αντικείμενα σπάνε ή απαιτούν συντήρηση, επομένως λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να συναντήσετε προσωπικό συντήρησης και κηπουρούς κατά τη διαμονή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε για επιπλέον για τυχόν ζημιές που έγιναν μετά τον έλεγχο αναχώρησης από την πλευρά του ιδιοκτήτη και να το χρεώσουμε στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Το κατάλυμα προορίζεται για αποκλειστική χρήση των πελατών και δεν πρέπει να εκμισθωθεί σε καμία περίπτωση. Όλες οι ζημιές και οι απώλειες πρέπει να πληρωθούν πριν από την αναχώρηση, η οποία συνήθως τελειώνει το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας ενοικίασης. Σε περίπτωση καθυστερημένης αναχώρησης, μπορούμε να παρατείνουμε τη διαμονή σας στο Σπίτι, τη βίλα ή το διαμέρισμα μόνο στην περίπτωση που δεν αναμένονται νέοι πελάτες.

 

4. Άφιξη / Αναχώρηση

Το κατάλυμά σας είναι διαθέσιμο μετά τις 5 το απόγευμα την ημέρα της άφιξης και πρέπει να εκκενωθεί έως τις 10 το πρωί (10 ώρες) την ημέρα της αναχώρησης. Το προσωπικό καθαρισμού, ο κηπουρός, ο άντρας της πισίνας χρειάζονται αυτόν τον χρόνο για να προετοιμάσουν το κατάλυμα κατάλληλα για τους εισερχόμενους επισκέπτες. Παρόλο που δεν απαιτείται να εκκενώσετε το ακίνητό σας πριν από τις 10 το πρωί, λάβετε υπόψη ότι το προσωπικό μπορεί να φτάσει πριν από αυτήν την ώρα.

 

5. Αλλαγή και μη διαθεσιμότητα καταλύματος

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αναπόφευκτο να αλλάξετε τη βίλα που επιλέξατε λόγω περιστάσεων πέρα ​​από τον έλεγχό μας. θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και να σας προσφέρουμε είτε εναλλακτικά καταλύματα παρόμοιου είτε ανώτερου επιπέδου, επιστροφή χρημάτων εάν δεν είναι κατάλληλο ή να συζητήσουμε άλλες επιλογές. Καμία περαιτέρω αξίωση κατά του ιδιοκτήτη ή του μισθωτή για οποιαδήποτε ζημία δεν θα ληφθεί υπόψη.

 

6. Ευθύνη

Το Mylos – Villas δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πράξη ή αμέλεια εκ μέρους των ενοικιαστών ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους, ούτε για τυχόν ατύχημα, ζημίες, απώλειες, τραυματισμούς ή έξοδα, είτε για πρόσωπο είτε για περιουσία, η οποία οι ενοικιαστές ενδέχεται να υποφέρουν λόγω ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με την ενοικίαση. Ο ιδιοκτήτης και ο μισθωτής δεν αναλαμβάνει επίσης καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά στα υπάρχοντα των ενοικιαστών στην ιδιοκτησία, σε ανωτέρα βία ή σε οποιαδήποτε άλλα απρόβλεπτα γεγονότα που δεν θα μπορούσαν να αποτραπούν.

Εάν διαπιστωθεί σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη σε εξοχική κατοικία, το Mylos – Villas θα προσφέρει κανονικά στον ενοικιαστή ισοδύναμη εξοχική κατοικία του ίδιου επιπέδου τιμών. Εάν η εναλλακτική εξοχική κατοικία είναι χαμηλότερης τιμής, η διαφορά τιμής επιστρέφεται. Εάν δεν είναι δυνατή η εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης λόγω έλλειψης διαθέσιμων ακινήτων ή λόγω μη αποδοχής της εναλλακτικής εξοχικής κατοικίας από τον ενοικιαστή, το συνολικό ενοίκιο ή μέρος του ενοικίου επιστρέφεται ανάλογα με το βαθμό ευθύνη που καθορίζεται από τους Mylos – Villas.

 

7. Ακρίβεια

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς, ωστόσο, περιστασιακά συμβαίνουν αλλαγές και σφάλματα και διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε λεπτομέρειες σε τέτοιες συνθήκες. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθούμε ότι οι περιγραφές, οι φωτογραφίες επίπλων και εξαρτημάτων κ.λπ. είναι ακριβείς, ωστόσο, ενδέχεται μερικές φορές να υπάρξουν αλλαγές που αγνοούμε και ως εκ τούτου διαφέρουν από το αντίγραφο και τις φωτογραφίες του ιστότοπού μας. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη εάν μια περιγραφή ή μια φωτογραφία είναι ανακριβείς. Εάν μια συγκεκριμένη διευκόλυνση που προσφέρεται σε ένα ακίνητο είναι απαραίτητη για την κράτηση των διακοπών σας, βεβαιωθείτε ότι έχουμε ενημερωθεί για αυτό πριν ολοκληρώσετε τις σελίδες επιβεβαίωσης κράτησης.

 

8. Κατά την άφιξη

Αμέσως κατά την άφιξή σας στο εξοχικό σας εξοικειωθείτε με τη διάταξη του ακινήτου και προσδιορίστε τυχόν πιθανούς κινδύνους π.χ. απρόσμενα βήματα, ολισθηρές επιφάνειες, βάθη πισίνας κ.λπ.

 

9. Κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.

 

10. Καθαρισμός

Η υπηρεσία καθαρισμού είναι διαθέσιμη κάθε τέσσερις μέρες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα πρότυπα καθαρισμού, απαιτούμε άμεση γραπτή ειδοποίηση κατά την άφιξή σας στη βίλα.

 

11. Επέκταση / Αλλαγή Διακοπών

Η επέκταση των διακοπών σας δεν είναι πάντα δυνατή, αν και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια. Δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων για διαμονή μικρότερη από αυτήν που κλείσατε, και η βίλα, το σπίτι ή το διαμέρισμα είναι ελεύθερη για ενοικίαση μετά την αναχώρηση του πελάτη. Μια σημαντική αλλαγή μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ακύρωση.

 

12. Αεροπορικά ταξίδια

Παρακαλούμε κάντε τις δικές σας ρυθμίσεις πτήσεων και, στη συνέχεια, ενημερώστε μας για τις λεπτομέρειες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν προβλήματα με πτήσεις, όπως καθυστερήσεις ή ακυρώσεις από τον αερομεταφορέα ή τους πράκτορές τους.

 

13. Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Η εγκυρότητα, η κατασκευή και η εκτέλεση της παρούσας Συμφωνίας διέπονται από το δίκαιο των εταιρειών. Οι αιτούντες και οι ενοικιαστές υποβάλλονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των εταιρικών δικαστηρίων της χώρας.

 

14. Ανωτέρα Βία

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας που προκαλεί την ακύρωση της κράτησής σας (όπως πόλεμος, απεργίες, πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές, λοιμός και άλλες παρόμοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης), δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων.

 

15. Δοκιμή μπλε μολυβιού

Εάν ένας από τους παραπάνω όρους είναι ή καταστεί αναποτελεσματικός, οι υπόλοιποι όροι διατηρούν την ισχύ τους.